Welkom bij SF CONSTRUCT

Wij zijn marktleider op het gebied van moderne-, pastorie- en piramide woningen.

SF CONSTRUCT is een sleutelklare woningbouwfirma, ook wel “sleutel op de deur” genoemd, met nu reeds meer dan 26 jaar ervaring in de traditionele woningbouw.

Wij zijn markleider in Oost-Brabant, met als spil de Leuvense regio: zo hebben we quasi continu projecten in ondermeer Kessel-lo, Bertem, Herent, Bierbeek, Heverlee, Oud-Heverlee, Holsbeek, Rotselaar, Lubbeek, Tielt-Winge..

Wij hebben de ontwikkeling van de gronden, het volledige projectontwerp én het bouwproces van a tot z in eigen beheer. Dit laat ons toe om met onze ploeg van 50 eigen mensen een jaarlijks volume van ongeveer 40 woonentiteiten per jaar op onze eigen gronden te bouwen. Daardoor hebben wij een uniek aanbod van “grond en woning”.

Om een zo breed mogelijk publiek aan te spreken, bieden wij verschillende bouwstijlen aan. Naast de nog steeds erg geliefde pastoriestijl bouwen wij eveneens piramidewoningen en moderne woningen met ondermeer platte daken. Ook elke andere stijl is ons niet vreemd.

Wij realiseren zowel open bebouwingen (4-gevel), half open bebouwingen (3-gevel) & gesloten bebouwingen (2-gevel) als kleinschalige appartementen. Bij de woningen die nog niet in aanbouw zijn, bent u niet aan het voorgestelde ontwerp op deze site gebonden, maar kunt u samen met ons binnen de vigerende bouwvoorschriften uw droomwoning realiseren. Zelfs bij de woningen die niet in aanbouw zijn kunt u mogelijk nog wijzigingen aanbrengen, zodat de gekozen woning "de uwe" wordt.

Onze betaalbare woningen worden volledig afgewerkt. Bij ons heeft u als koper binnen een uitermate ruime keuze aan kwaliteitsvolle materialen zonder meerprijs volledige inspraak in de afwerking van uw droomwoning. Uiteraard voldoen onze woningen aan de actuele normen qua isolatie en ventilatie.

Onze contracten vallen onder de reglementering van de Woningbouwwet, beter bekend als “Wet Breyne”. Dit geeft u samen met onze jarenlange vakbekwaamheid de zekerheid dat voor mensen die op zoek zijn naar een totaalproduct zonder zorgen, wij werkelijk uw uitverkoren “bouwpartner” zijn.

Veel plezier met het bezoek aan onze website en aarzel vooral niet ons te contacteren.

SF Construct respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren. Klik op "Begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op meer informatie.

Begrepen!